2016. május 29., vasárnap

QUANTE QL205 DS forgólézer rotációs lézer 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Eladó a képeken látható (forgólézer, forgó lézer, rotációs lézer, szintező lézer).
A licit 1-ft-ról indul és nincs minimál ára, de amint eléri az átalam kigondolt árat, előbb zárom az aukciót! Kérek mindenkit, hogy ha érdekes számára, akkor licitáljon! Gyakorlatilag a használt ár töredékéért lehet az Öné most. Ahogy láttam nem gyakran tesznek fel ilyen terméket 1-ft-ra, mivel nagy értékű! Minden kérdésre szívesen válaszolok, de a képek és a videó magukért beszélnek.
A képeken látható tartozékokkal. Hibátlan működéssel, jó akkumlátorral, hibátlan töltővel, saját kofferjában. 4 fulciós vetítés: gyors forgás, lassú forgás, rotálás, gyors rotálás. Függőlegesen is használható, nem önbeállós, de miután beállt a vízszint, rögzíthető és tárolható az adat. Angol és Német nyelvű leírással, ábrákkal, de nem bonyolúlt kezelni. Talpa nincs meg! . De univerzális, ezért könnyen helyettesíthető bármilyennel.
A termék új ára jelenleg 750 Euró körül mozog, de használtan is 400-500 Euró. Azért ennyi az ára, mert nem használom és útban van. Ez pontosan olyan szintező lézer, amit itt vagy más hirdetési oldalon lehet kapni 4x-5x áron.
Készítettem néhány videót a működéséről és a beállításról:
https: //www. youtube. com/watch? v=5Ec0ckQl-9s&feature=youtu. be
https: //www. youtube. com/watch? v=NfCdRkx7hbM
Személyesen Budapest III. kerület Békásmegyeren vehető át.
Posta megoldható, de csak előre utalás után, posta költség:
2000ft.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2016-06-19 14:03 . QUANTE QL205 DS forgólézer rotációs lézer 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése