2016. szeptember 29., csütörtök

Daystate Pulsar Forest Green légpuska - Jelenlegi ára: 894 510 Ft

A Daystate Pulsar modellje egyedülálló formavilágával egy igazán különleges légfegyver a piacon, mely forradalmasítja a légfegyvergyártást. A fegyver a legmodernebb mérnöki megoldásokat alkalmazza, melyek csúcskategóriájú fegyverek közé sorolják. Működése számítógép-vezérelt, mely gazdag választékot kínál a különböző funkciókból. Futurisztikus megjelenése vonzza  a tekintetet, melyet a bullpup kialakítás is tovább fokoz. A Pulsar olyan csúcs modern mérnöki megoldásokat alkalmaz, mint például a Daystate által szabadalmaztatott Map Compensated Technology (MCT), ami lényegében a fegyver erejének digitális szabályozását végzi.
Az elektronikai csomag szolgáltatásai között megtalálható a beépített lézer célzóberendezés, az LCD kijelző és több energiagazdálkodási beállítás. A PULSAR, a Daystate által kifejlesztett Harper szelep módosított változatát alkalmazza, mely a nagy térfogatú a lumínium légtartállyal rendkívül nagy hatékonyságra és magas lövésszámra teszi alkalmassá. A fegyver csöve minden idők legjobb hang-mérséklő bevonatát kapta, mely az elektronikus rendszerrel együtt biztosítja a fegyver hangtalan működését.
Azok számára akiket ez mégsem győzött meg, a Daystate biztosítja az extra hangelnyelő tulajdonságú szénszálas hangtompítójának a felszerelését is, melyet a csővégi menetre lehet felcsavarni. A fegyver táras kivitelben készült, zárolása oldalfelhúzású, mely a balkezes lövők számára átszerelhető a fegyver bal oldalára. Agyazása többféle kivitelben készül, szintetikus és laminált (zöld és szürke) változatokban. Az előagy anyaga speciális ballisztikus műanyag, melyen picatinny szereléksínt alakítottak ki a fegyverállvány számára.
A Daystate Pulsar légpuska tulajdonságai:
Kaliber: 5. 5 mm
Tárkapacitás: 10 db (adapterrel egylövetűvé a lakítható)
Huzagolt Lothar Walther cs! ő
Légtartály kapacitása: 300 cm3
Töltőnyomás: 230 bar
Csőtorkolati sebesség: 305 m/s (gyári értéken)
Csőtorkolati sebesség: 120 m/s (magyar előírás szerint)
Elsütőszerkezet: Elektronikus, állítható
Tus anyaga: laminált fa
Bitzosítás: manuális
Hossz: 760 mm
Csőhossz: 430 mm
Súly: 3400-3800 g (az alkalmazott akkumulátor típusától függően)
Gyártó: Daystate Ltd. Anglia
A puskán látható távcső nem tartozéka a puskának. Távcső külön vásárolható.


Jelenlegi ára: 894 510 Ft
Az aukció vége: 2016-10-20 10:26 . Daystate Pulsar Forest Green légpuska - Jelenlegi ára: 894 510 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése