2017. szeptember 26., kedd

Gillera Runner FXR 180 alkatrész,motorbontás - Jelenlegi ára: 1 000 Ft


A hirdetést folyamatosan bővítem, nem végleges verzió!
Bontásra került egy Gillera Runner FXR 180 nagytestű 2T robogó.
Minden alkatrész eladó róla , kivéve a hátsó gumi.
Ami még megvan:
Pl: ülés (hibátlan), idomok (hibás és hibétlan), műanyag burkolatok, tükrök, műszerfal, kábelek, kapcsolók, lámpák, kormány, lengővilla, váz (hátsó lengővel+ motortartó szilent+oldalszender+kormányzár gyári kulcsal), tank, tágulási tartály, ac pumpa, első hátsó felni első keréken kb 70% gumi + első féktárcsa első fékmunkahenger, töltésvezérlő, duda, gyújtótrafó + zsír új pipa, motortartó zsír szilentekkel, olajtartály (szenzorral), üzemanyagtartály (szenzorral), hűtő (hibátlan + venti), hűtőrendszer gumicsövek, bovdenek, km óra spirál, biztitartó, variátorszíj...
Motorrész: karburátor, légszűrő, kipuffogó
Motor elkelt!
A motor teljesen szétszedett állapotban van , nagyrésze postázható méretű, de a nagyobbakat is meg lehet oldani valószínű, vagy személyes átvétel is megoldható.
A kikiáltási ár nem fedi a valóságot és nem vonatkozik egyik konkrét alkatrészre sem, csak tájékoztató jellegű . Mivel többféle értékű részről beszélünk és ennyi hirdetést nem tudok feltenni, ezért az érdeklödőknek szivesen fényképezek és amint megeggyezünk valamelyik tételben, a kivánt alkatrészt külön aukcióban felteszem.
Az érdeklödőket üzenetben várom!

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2017-10-17 17:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése