2019. április 28., vasárnap

AEG FM 5567 lábmasszírozó - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó egy AEG FM5567 tipusú lábmasszírozó és láb-pezsgőfürdő 3000 Ft-ért. Alig használt, jó állapotban van. Van hozzá használati útmutató is.
Leírása:  Az AEG FM 5567 egyedülálló masszázs készülék felfrissíti a vérkeringést az alsó lábszár,  a talp és a boka területén.  Az intenzív pezsgőfürdő hatásnak és speciális görgőknek köszönhetően hatékonyan stimulálja a láb reflex zónáit és segíti a teljes kikapcsolódást.  Ez a nagy teljesítményű készülék használható vízzel vagy víz nélkül is.  Ugyanakkor hatékony újramelegítő funkcióval is rendelkezik.  Használhatja továbbá az eltávolítható masszázs görgőt is.  Az állítható kapcsoló megkönnyíti a készülék kezelését és a vízmennyiség is könnyen ellenőrizheti a vízszint jelző segítségével.  A készüléket biztonságosan kiűrítheti a beépített kiöntőnyíláson keresztül. A készülék biztonsági funkcóval is rendelkezik, erre szolgál a csúszásgátló gumitalp.  Merüljön el egy kellemes vízterápiás relaxációban,  otthona kényelmében.  Az eszköz tökéletesen alkalmazkodik Önhöz és az Ön igényeihez. Állítsa be a három erősségi szint egyikét és élvezze a pezsgőfürdőt.
Alkalmazható:  Masszázsra a lábfej és a boka környékén, amely pozitívan elősegíti az alsó végtagok vérkeringését.  
Fogyasztás: 90 W
Intenzitás: 3
További jellemzők:  Intenzív pezsgőfürdő hatás, masszázs funkció amely simulálja a láb reflex zónáit, eltávolítható masszázsgörgő, újramelegítés funkció,  4 fokozatú kapcsoló, használható vízzel vagy anélkül, levehető fedél, vízszint jelző a max. vízmennyiség jelzése érdekében, kiöntőnyílás a könnyű vízűrítés érdekében, nagy gumitalp csúszásgátlóval 
Áramellátás: 230 V, 50 Hz
Méret: 336 x 124 x 388 mm


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-18 17:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése