2019. június 24., hétfő

AEG Atlas Copco Akkus Fúró Csavarozó Akár 1ft! Nincs minimálár! KIÁRUSÍTÁS! GERMANY - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Eladó AEG - Atlas Copco akkus fúrógép, csavarozó
Típus: BEST 12X
Tartozékok:
3 db gyári akku 12V - 2 db B12-1 és 1 db B12
1 db Atlas Copco - AEG SRC Universal 130W gyorstöltő 7, 2-12V 5, 8 Amper
A fúrógép minden funkciója működik rendben, jó állapotú.  A működésről mellékeltem videót a képek között. Két akku feltöltve jól forgatja a gépet, van bennük erő, de garanciát nem vállalok akkumulátorokra. A harmadik állásában tönkrement. Érdemes lehet lítiumosra alakítani 18650-es cellákkal, hozzáértők kis költségvetésből megoldhatják (az akku könnyen szétszedhető csavaros, még bontatlan). A gép elektronikusan és szerkezetileg egyaránt rendben van, a gyorstokmány is jó állapotú, nyit-zár ahogy kell. Az akkut ergonómiai okok miatt kétféleképp lehet felhelyezni - elölről (1. kép) vagy hátulról (2. kép), attól függően, hogy hogyan kényelmesebb használni. Könnyű, ügyes gép, jó vele dolgozni. A gyorstöltő nagy teljesítményű (akár 5, 8A töltőáram), működik rendben. Atlas Copco gépekkel megegyező minőség, csereszabatosak az alkatrészek.
2 sebességes hajtómű (High és Low)
Fordulatszám:
High: 0-900 f/min
Low: 0-300 f/min
Max. meghúzási nyomaték: 28 Nm
22 fokozatú nyomatékhatároló
Fokozatmentes fordulatszám-szabályozás
Irányváltó, gyorstokmány, motorfék
Made in GERMANY.
3 db akkuval valamint a gyorstöltővel adom, ahogyan a képeken látható, más nincs hozzá. A képek az eladó termékről készültek, retusálás nélkül.
Azonnal munkára fogható.
Új ára 45 ezer Ft körül van.
Minimálár nincs, a legmagasabb licit nyer a végén. Lejárati idő előtt nem zárok, licitet nem törlök. Kérem, hogy ezek tudatában licitáljon.
A házhozszállítás Vaterafutárral történthet, emellett PostaPontra valamint Foxpost vagy MPL automatába is kérheti a csomagot. 25 ezer forint feletti összértékű vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítok!
Nézze meg további 1 Ft-os aukciómat is, minimálár nélkül!
ITT iratkozzon fel, hogy időben értesüljön, amikor új terméket töltök fel, ugyanígy 1 Ft-ról!

Jelenlegi ára: 1 800 Ft
Az aukció vége: 2019-07-05 19:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése