2019. július 24., szerda

Hosszú álom - DVD Bontatlan, Amerikai krimi, Humprey Bogart , Lauren Bacall - Jelenlegi ára: 890 Ft

Eredeti DVD,  bontatlanul, fóliában. Amerikai krimi(1946). Eredeti hanggal,  magyar felirattal. Játékidő:  1 óra 50 perc+extra. További info a mellékelt képeken.
Szereplők:  
Philip Marlowe
Humphrey Bogart
Vivian Sternwood Rutledge
Lauren Bacall
Eddie Mars
John Ridgely
Carmen Sternwood
Martha Vickers
Book Seller
Dorothy Malone
Ismertető:
Philip Marlowe magánnyomozót egy milliomos idős férfi azzal bízza meg, hogy derítse ki, mivel zsarolja lányát egy könyvekkel üzletelő férfi. A detektív felkeresi a könyvkereskedőt, de már csak a hulláját találja - a holttest mellett pedig ott ül megbízója lánya, önkívületi állapotban. Marlowe innentől fogva ahová csak beteszi a lábát holttestekbe botlik, kaszinótulajdonosokat és simlis üzletembereket követ, gazdag és veszélyes nők társaságában forog, ügyetlen bérencek lövései elöl menekül, cinikus humorát azonban még a legveszélyesebb helyzetekben sem veszíti el. Az ügyet pedig tovább bonyolítja a gyönyörű és ravasz Vivien, munkaadójának idősebb lánya.
A rendezőzseni, Howard Hawks, aki a musical, a western és a vígjáték műfajában is maradandót alkotott, Raymond Chandler regénye alapján a legendás Bogart- Bacall párossal a film noir egyik legfontosabb filmjét készítette el.  

Jelenlegi ára: 890 Ft
Az aukció vége: 2019-08-14 20:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése