2019. december 27., péntek

Monty Python Repülő Cirkusza 1. INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 4 982 Ft

Újszerű eredeti dvd, teljes első évad 2DVD-n. Külföldi kiadás magyar szinkronnal, és amgyar felirattal.
Szállítási költség nincs. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Ingyenes szállítás keretén belül a terméket az alábbi módon küldöm.
Azokban a városokban, ahol van foxpost csomagautomata, ott minden terméket kizárólag foxpost csomagautomatába küldöm.
Ha nincs foxpost csomagautomata, de van MPL csomagautoma, akkor a terméket MPL csomagautomatába küldöm.
A fentiek hiányában, lakcímre, ajánlott levélként csak 1 db lemezt tudok küldeni, tekintettel arra, hogy 2017. január 1-től a Posta csak a max 2, 4 cm vastag küldeményt veszi fel levélként. 2-4 lemezt, ajánlott levélként postapontra küldöm, postán maradóra. Ennél több lemezt MPL futárral küldöm postapontra.
Nagy terjedelmű csomagban feladható terméket MPL futárral küldöm postapontra.
Személyesen Miskolcon vehető át.
Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Kezdetben… a televízió unalmas volt. Azután Isten megteremtette a Monty Python Repülő Cirkusza című sorozatot, és nagy-nagy örvendezés vette kezdetét.
A műsor égbekiáltóan újszerű és lélegzetelállítóan nevettető volt, így Pythonék forradalmasították a Komédiát, és jótékony irányba terelték az emberi történelem menetét.
Most a DVD-technika csodájának köszönhetően Ön megnézheti eme úttörő műsorfolyam gyönyörűen felújított, hitelesített és totálisan Teljes Első Évadát, olyan mennyeien ihletett műsorszámtébolyokkal, mint A döglött papagáj, a Na-na jelenet és a Favágó-dal (a pletykák szerint ez utóbbi Isten kedvence).
A 13, egyenként kb. 30 perces epizódot a remek DVD-gyártók szakmai rátermettségüknek köszönhetően 2 korongra osztották el. És mintha a teljes első évad kifejezés nem lenne elég, e doboz tervezői fontosnak tartották, hogy minden jelenet kezdőkockáját rávarázsolják a címlapra. Felvágós, hetyke emberek.
A magyar történelemben először magyar szinkronnal is nézhetik az adásokat, amelyekhez az utánozhatatlan Galla Miklós felirata szolgált alapul. Aki tudja kezelni a távirányítót, választhatja az angol hang-magyar felirat vagy akár nyelvismeret-bővítés céljából az angol-angol opciót is
Tehát vigye haza e dobozt, kápráztassa el a barátait, és adja át magát az Önt szellemi rabságban tartó, intenzív Python-függőségnek. És most énekeljük együtt: Vágom a fát fejszémmel…
Üdvözlettel: A hang az Ön fejében, amely akkor szól Önhöz, ha olvas valamit.

Jelenlegi ára: 4 982 Ft
Az aukció vége: 2020-01-16 16:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése