2020. július 29., szerda

NFL Nike Dallas Cowboys Romo póló L es új akció - Jelenlegi ára: 6 490 Ft

ELADÓÓÓÓ!!!
NFL Nike Dallas Cowboys Romo póló L es méretben.
Bolti állapotban, cimkével együtt vadonatúj!!! AZONNAL!!!
A póló szigorúan eredeti, és erre garanciát vállalok! Sajnos muszály kitérni erre, mert manapság annyi a hamisítvány, hogy az eredeti terméket árulók sajnos nem rúgnak labdába a pár ezer Ft os szemetek mellett!!!
Amit viszont érdemes figyelembe venni, hogy ezt a pólót nem 1-2 hónapra veszed, és nem megy tönkre, fakul ki, kopik le 3-4 mosás után. Hanem több évig több 100 mosás után is változatlan minőségben viselheted! Sztem ez megér + 1-2 ezrest bőven!!
ELÉRHETŐ MÉRETEK: L
A póló anyaga pamut!!! Nem polyészter, meg minden szar amibe beleizzadsz egy óra alatt. Mint a képeken is láthatod tökéletesek a nyomatok, minták rajta. Bolti ára ezeknek a poloknak amcsiba olyan 40-45 dollár körül vannak. Ez a mai 270-280 as árfolyam mellett + ha beleszámolsz egy külföldi postázást, akkor biztosan több lesz mint amennyiért ki van rakva. Bármi kérdésed van csak tedd fel nyugodtan!!
Minden póló készleten van, nem kell 4-5 meg 8-9 hetet várnod, én nem teszem fel az egész internetet eladásra, amit a képen látsz, azt veszed meg. Ennyi pénzért meg lassan no name pólókat veszel, nem legit NFL pólókat!
Nézd meg a többi cuccomat is!!!!


Jelenlegi ára: 6 490 Ft
Az aukció vége: 2020-07-30 07:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése