2020. augusztus 24., hétfő

Vörös-, tejkvarc, hegyikristály klaszter ezoteria - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

VÖRÖS-, TEJKVARC, HEGYIKRISTÁLY klaszter (csoport), természetes, megmunkálatlan alakkal
lakásdísznek, ezotériához.
Súlya: 21, 2 gramm.
Méretei: 40x37x19 mm.
A képek természetes, többnyire mesterséges fénynél készültek.  A legnagyobb hegyikristály hossza 11 mm, a legnagyobb vörös kvarc hossza 8 mm.
A vörös kvarc kristályok részben harlequin részben lítium kvarcok, más részben csak vörös szellemmel ellátott hegyikristályok.
Két lép mesterséges megvilágításban készült!
Más érdekességek is kerülnek fel a termékeim közé, nézzen szét nálam kérem!
A hegyikristály hatásai a fáma szerint:
Jellegzeteségei:  a hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön, ami az egyedi csavarvonalú kristályformájának köszönhető. Világszerte megtalálható. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a blokkjai eltávolítására is. Ha az akupunktúrához használatos tűket hegyikristállyal borítjuk be, a hatásuk tíz százalékkal nő. Miként azt a Kirliankamera is bizonyítja, a kezünkben tartott hegyikristály megkétszerezi a biomágnese mezőket. Elősegíti az izomtesztet, és véd a sugárzás ellen. Elektromágnesességet termel, és eloszlatja a statikus elektromosságot.
Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyulásunkhoz vagy a végzett spirituális tevékenységhez. Az energiát a lehető legtökéletesebb állapotba hasznosítja; hatása visszanyúlik egészen a rendellenesség kialakulása elé. Tisztítja és erősíti a szerveket és a finomtesteket, mélyrehatóan megtisztítja a lelket is; valamint a fizikai dimenziót összekapcsolja a tudattal.
Spirituálisan:  az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt; a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Mint egy természetes komputer, úgy tárolják az információkat; ezek a kristályok olyanok, mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy mikor adhatják tovább mindazt, amit tudnak. A hegyikristály el tudja oszlatni a karmikus magokat. Fokozza az extraszensz képességet, és ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. A legfogékonyabb a programozásra.
Mentálisan: segíti a figyelem– összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket.
A hegyikristály takarékoskodik az energiával; ezért ha összehangoljuk az autó üzemanyagszintjével, a kvarccsúcs csökkenti a fogyasztást.
Attól függően, hogy milyen gyorsan képződtek, a kristálycsúcsoknak különböző formájú kristálylapjai vannak. Ezek a formák nagyon jelentősek.
Gyógyhatása:  a hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.
Hegyikristály típusai színek alapján:
Harlequinkvarc:  vörös pöttyös füzére táncol benne. Összekapcsolja a gyökér– és a szívcsakrát a koronacsakrával, fizikai és spirituális vitalitást vonz a testbe. Kiegyensúlyozza a kettőségeket és a meridiánokat a fizikai testben, s hozzáerősíti őket az éterihez, valamint összhangba hozza a finom és a fizikai idegrendszert. A gyógyításban, a harlequin kvarc erősíti az ereket, az emlékezetet és a pajzsmirigyet, s megszünteti az utóbbi rendellenes működését. Erősíti az akaratot, hogy felépüljünk a betegségből, valamint csillapítja a reménytelenség érzését.
Litlumkvarc:  (természetes bevonatú, lilás– vöröses bíborral pöttyözött). Természetes ellenszere a depressziónak. Hatékony gyógyító energiái finoman a felszínre hozzák a depresszió mögött meghúzódó betegségeket, hatástalanítja a régóta bennünk élő dühöt és szomorúságot. Egészen az előző életekre visszanyúlva szünteti meg annak érzelmi rendellenességnek a gyökerét, ami kihat a mostani életekre is. A litiumkvarc kiváló tisztítója a csakráknak, és tisztítja a vizet is. Rendkívül hasznosan gyógyítja a növényeket és az állatokat is.


Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2020-08-25 00:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése