2020. november 24., kedd

Airsoft Shotgun M401+1000 db "BIO" golyó - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

ELADÓ egy új,  airsoft rugós működésű M401 shotgun. Komolyabb airsoft csatákra is alkalmas. Ebben az árban legtöbbször "játék" kategória kapható !!! Felhívom a figyelmet !!! ... ez nem az!!! A torkolati sebessége akár a ~300 km/órát is elérheti !!!
Ennek az Airsoft fegyvernek a tartása és használata NEM ENGEDÉLYHEZ KÖTÖTT !!! A biztonsági óvintézkedések és egyéb törvények ismerete ajánlott !!!  (18+) !!!
Szállítási idő 4-6 munkanap!!!
Adatai: hossza 550mm, súly: 0. 6 kg, állítható "HOP-UP" rendszerrel rendelkezik. A hop-up rendszer lehetővé teszi a "golyó" egyenes röppályájának beállítását. Ennek a rendszernek segítségével, a pontosságot és lőtávolságot is maximalizálni tudjuk. Általában az olcsóbb vagy "gyermekjáték" fegyverekben nincs hop-up. A rugón kívül nincs bennük fém alkatrész. Ezért a golyó viselkedése nem alkalmas pontos lövésre.  Torkolati  sebesség: ~350-400 fps azaz kb. ~110-120m/sec (kb. 1. 1 Joule). Anyaga: "ABS" és Fém (lényegesebb belső alkatrészek fémből vannak! ) Lőtávolság: kb 50 m. Elég pontos is, ami nem hátrány : ) Természetesen a paraméterek nagyon függenek a megfelelően megválasztott "BB"-től ! Javasolt "BB" 0. 20g- 0. 25g. Célzó berendezés ajánlott, de nélküle is használható.   A fegyveren szabványos (22mm) szereléksín van.  
 A kiegészítők megrendelése esetén (pl. golyó, irányzékok, ) a szállítási költség nem változik. Ha kiegészítőt is rendel a fegyver mellé, elég csak a fegyvernél a szállítási és fizetési mód kiválasztása (pl. MPL futárszolgálat-utánvét). A többi egyidejű rendelést, lehet személyes átvételként készpénfizetéssel jelölni !!!
Egyszerű és  megbízható belső felépítés. 1: 1-es replica ! Egyszerre egy "BB"-t lő ki!  Gyári tartozékok: Próba lőszer kb 100 db ("BB 0. 20"), 1db tár, egy  "BB" tártöltősegéd,  töltővesszővel, tisztító pálca. (Szigorúan saját vélemény!!! Szerintem megközelíti egy több tízezer forintos airsoft fegyver erejét. )
Súly:
750 g
Hossz:
550 mm
Anyag:
ABS
Tűz üzemmód:
egyetlen
Magazin modell:
alacsony-cap
Magazin kapacitása:
18 BB
Magazin anyaga:
ABS
Kezdősebesség:
350-fps/110 mp/s
Fang energia:
1, 01 J
A  magazinok száma:
1 db.
Belső cső: alumínium . dugattyú és dugattyúház erősített műanyag.
Használat elött feltétlenül alaposan tanulmányozzuk az airsoft fegyvert, és a biztonsági intézkedéseket illetve szabályokat!!! Némely fegyveren van műanyag alkatrész is. Ne erőltessük azokat, továbbá ne használjunk agresszív tisztító és kenő anyagokat sem. Használat előtt-után mindig győződjünk meg a biztosító kapcsoló helyzetéről is. Túlzott erőltetésre károsodhat az elsütő szerkezet, amennyiben nem kapcsoljuk tüzelés módba!!! Kérem olvassa el a garanciális feltételeket is!!!
Kérem tekintse meg a többi termékemet is. Köszönöm!


Jelenlegi ára: 7 500 Ft
Az aukció vége: 2020-11-24 11:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése