2020. november 25., szerda

Elizabeth Arden - Green Tea (50 ml) - EDP - Jelenlegi ára: 3 740 Ft


Ajándék táskadísz 5000 Ft vásárlás felett
Személyes átvétel minden nap
Díjmentes szállítás 20. 000 Ft felett
Megbízható bolt
A Green Tea egy igazán üdítő-frissítő, citrusos-teás illat nőknek, amelyet 1999-ben tervezett a híres parfümőr, Francis Kurkdjian. Az illatnak azóta már számos változata elkészült, de az eredeti parfüm is töretlen népszerűségnek örvend, a fiatal és az idősebb korosztály egyaránt egyik egkedveltebb nyári parfümjének számít.
Fejjegyei: rebarbara, menta, narancshéj, bergamot, citrom
Szívjegyei: szegfű, pézsma, jázmin, tölgymoha, fehér borostyán, édeskömény
Alapjegyei: kömény, ámbra, pézsma, zöld tea, jázmin, szegfűszeg, tölgymoha, zellermag.
Elizabeth Arden ? t legendás innovátorként és fáradhatatlan vállalkozóként tartják számon, aki immár több mint 100 éve teremtette meg az amerikai szépségipar alapjait. Florence Nigtingale Graham néven született 1884 december 31-én. Ő maga a cég és a márka alapítója. Kanadából telepedett át New York City városába, ahol 1910-ben nyitotta meg első Red Door szépségszalonját a Fifth Avenue-n.  Elizabeth Arden az elsők közt volt, akinek meggyőződése volt, hogy a szépség nem csupán egy felszínes sminket jelent, hanem a tudomány és a természet együttműködését abban, hogy a legtöbbet hozza ki egy nő természet adta értékeiből. Hitvallása is ebben a szellemben született, miszerint ? A szépség minden nő veleszületett joga?.
Arden olyan kozmetikumokat akart kifejleszteni, melyek nem csak szebbé teszik, de ápolják is a bőrt. Innovációinak listája igen hosszú: elsőként kínált szemsminket az amerikai hölgyek számára, elsőként fejlesztett utazáshoz ideális kiszerelésű termékeket, valamint első volt a kozmetikai iparban egy saját professzionális bemutató-értékesítői csapat képzésében és alkalmazásában. Olyan újításokat is bevezetett, mint például tervezőket vont be a munkába, Oscar de la Rentát többek között. Az 1930-as évekre, mikorra is Arden már számos országban megnyitotta szalonjait, büszkén jelenthette ki, hogy mindössze három amerikai márkanév van, amit a világon mindenütt ismernek: a Singer varrógépek, a Coca Cola és Elizabeth Arden.  
Elizabeth Arden maradt a cég vezetője egészen 1966-ban bekövetkezett haláláig. A 20. század végén a cég többször iis gazdát cserélt, majd 2003-ban a FFI végleg megvásárolta az Elizabeth Arden jogait.
 A cég továbbra is gyárt kozmetikumokat, de a fő hangsúly manapság már az illatokon van.
A cég parfümjei neves parfümőrök alkotásai, nekik dolgozott többek közt Ann Gottlieb, Olivier Gillotin, Marypierre Julien, Yann Vasnier, Antoine Lie, George Fuchs, Francis Kurkdjian, Rodrigo Flores-Roux, Claude Dir, Edmond Roudnitska, Carlos Benaim, Loc Dong, Jean-Marc Chaillan, Claire Cain, Laurent Bruyere, Clement Gavarry, Sophie Labbe, James Krivda, David Apel és Sophia Grojsman.


Jelenlegi ára: 3 740 Ft
Az aukció vége: 2020-11-25 14:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése