2022. április 4., hétfő

Windows 10 PRO N Professional N licenc – DIGITÁLIS Azonnali termékkulcs cdkulcs - Jelenlegi ára: 20 490 Ft

Kérjük  , írja be a winver szót  az aktuális windowsba, hogy ELLENŐRIZZE, milyen verziójú a Windows.
A rendelés leadása előtt erősítse meg a verziót. Ez megakadályozza a helytelen sorrenddel kapcsolatos problémákat.
32 bites és 64 bites is
1 PC-re
Ez egy állandó, engedélyezett és globális CD-kulcs
Mikor kapom meg a kulcso(ka)t? : A licenckulcsot e-mailben kaphatja meg 1-12 órán belül. Ha órákig nem kapta meg a kulcsot, kérjük, ellenőrizze a spam vagy a levélszemét mappát.
Megjegyzések: NEM LEHET frissíteni az otthoni rendszerről Pro rendszerre, először a Windows 10 pro rendszert kell letöltenie, miután telepítette, majd a kód aktiválásához:
A termék aktiválásával kapcsolatos probléma esetén  az automatizált telefonrendszert is használhatja az aktiváláshoz.
A Digitális kulcs ezen verziója csak újonnan telepített Windowson működik. Ha megvásárolja ezt a KULCSOT, újra kell telepítenie a Windows rendszert. Windows 10 PRO Professional License – DIGITÁLIS KISKERESKEDELEM Azonnali termékkulcs
Ez a termék a Windows 10 32 és 64 bites verzióinak aktiválására is érvényes  .
Aktiválás módja:
Mielőtt elkezdené, feltétlenül töltse le és telepítse a Windows 10 megfelelő kiadását. Látogassa meg  ezt az oldalt  a hivatalos telepítőfájlok letöltéséhez vagy egy indítható USB-telepítési adathordozó létrehozásához.
Lépjen a " Vezérlőpult  >  Minden vezérlőpult eleme  >  Rendszer " elemre, és kattintson a " Windows aktiválása " vagy a " Termékkulcs módosítása " lehetőségre.
 
Kattintson az " Aktiválás " gombra, és adja meg a megvásárolt termékkulcsot. Most aktiválták a Windows 10-et.
 
A Windows 10 Professional legvonzóbb funkciója
Kibővített Start menü: Visszatért az ismerős Start menü, amely gyors, egy kattintással hozzáférést biztosít az emberek által leggyakrabban használt funkciókhoz és fájlokhoz, valamint egy új teret a kedvenc alkalmazások, programok, személyek és webhelyek személyre szabásához.
Windows alatt futó alkalmazások: A Windows Áruházból származó alkalmazások most ugyanabban a formátumban nyílnak meg, mint az asztali programok. Átméretezhetők és mozgathatók, a tetejükön pedig címsor található, így a felhasználók egy kattintással maximalizálhatják, kicsinyíthetik és bezárhatják.
Snap fejlesztések: Akár négy alkalmazást is rögzíthet ugyanazon a képernyőn egy új negyedelrendezéssel. A Windows további futó alkalmazásokat és programokat is megjelenít, és még intelligens javaslatokat is tesz a rendelkezésre álló képernyőterület más nyitott alkalmazásokkal való kitöltésére vonatkozóan.
Új feladatnézet gomb: A tálcán található új feladatnézet gomb egyetlen nézetet tesz lehetővé az összes megnyitott alkalmazás és fájl számára, lehetővé téve a gyors váltást és egyérintéses hozzáférést a felhasználó által létrehozott bármely asztalhoz.
Több asztali számítógép: Ahelyett, hogy túl sok alkalmazás és fájl lenne átfedésben egyetlen asztalon, könnyen létrehozhat különálló asztalokat, és válthat közöttük különböző célokra és projektekre, legyen szó munkáról, személyes használatról vagy mindkettőről.
Microsoft Windows 10 Pro 64 bites licenc
A Windows 10-et sokan úgy üdvözölték, mint a Microsoft formába való visszatérését, miután a Windows 8 nem tudott hatni. A menü visszatért a Windows 10-be, és ennek az operációs rendszernek a kialakítása a Windows 7 és a Windows 8 legjobb tulajdonságait veszi át, hogy olyan operációs rendszert alkosson, amely jobban áthidalja a szakadékot a PC-k és a táblagépek között, mint a Windows 8 megpróbálta. A Windows 10 Professional megjelenése hasonló a Home verzióhoz, de számos további funkcióval rendelkezik, amelyek a vállalkozások számára készültek. Ne feledje, hogy ez a Windows Professional 64 bites verziójának licence, és csak 64 bites gépekre telepíthető. Az operációs rendszer nem működik 32 bites számítógépeken, ezért vásárlás előtt ellenőrizze a rendszer specifikációit. A rendelések teljesítése normál munkaidőben 1 óra alatt történik.  Windows 10 Professional  a vásárlás után.

Jelenlegi ára: 20 490 Ft
Az aukció vége: 2022-04-05 03:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése