2018. június 25., hétfő

Finow X3 okosóra smartwatch óratelefon gsm sim - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Finow X3 acéltokos okosóra eladó 
Valódi tömör acéltok! 45 mm átmérő és 13 mm vastag, mely a tényleg példásan ügyes kialakításnak köszönhetően jóval kisebbnek tűnik, vékony csuklón is hordható. Szíja puha és kényelmes szilikon, 22 mm széles. Csuklóméret hozzávetőlegesen: 16 – 21 cm.  
Jellemzők: 2x 1. 3 GHz, 512 MB RAM, 4 GB tár, melyből a fele szabad, 450 mAh akku, 360 x 360 IPS kijelző. Wifi, bluetooth, GPS, pulzusmérő, lépésszámláló. Android 4. 4. 2, csájnai-magyarul is tud.
Üzemidő: nyomkodással illetve világító kijelzővel 2 – 2. 5 órát tapasztaltam. Készenlétben, 2G GSM kapcsolattal, nem nyúlva hozzá, 100 órát tud. Használattal, nyomkodással nyilván a kettő között lehet számolni, de egy napot biztosan ki kellene, hogy bírjon.  
Állapot: párszor volt rajtam itthon, lényegében újnak tekinthető. Kijelzővdő üvegfóliát rátettem, így is egy picit mélyebben van, mint a perem. Dobozában adom.  
FIGYELEM!  Minden jel szerint a GSM részével valami gond van. Eleve gyanúsan gyengébb, mint egy telefon, és ha elveszti a jelet (telekomos kártyával), akkor általában nem csatlakozik magátol újra. Telefonnak szerettem volna, ezért adom el. Ha csak le van téve az asztalra, nem veszti el a jelet. A többi része minden jel szerint rendben van.
Tényleg nem egy rossz darab, persze a kínai kütyük macerásabb kezdeti beállításait, stb. fogadjuk el, csak kellő türelemmel javaslom!  Androidos és iOS telefonokkal párosítható.  
Átvétel: személyesen Pilisszántón, vagy előre utalás után postán.  

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-16 11:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése