2018. június 26., kedd

OCK 2in1 többfunkciós túranadrág / rövidnadrág, T-zippes, UK 16 - Jelenlegi ára: 9 900 Ft


Eredeti OCK 2in1 többfunkciós túranadrág, rövidnadrág
?  Jó állapotú túranadrág. ?  Kényelmes szabású, előformált térd. ?  Erős, víztaszító, lélegző, könnyű anyagú nyári nadrág. ?  Dereka két oldalt részlegesen (10cm) gumírozott, széles övbújtatókkal ellátott. ?  Két oldalsó nyitott zseb, 2 tépőzáras combzseb és 2 tépőzáras farzseb. ?  A T-cipzárral ellátott lecipzározható szárakkal rövidnadrággá alakítható.  ?  Az alsó nadrágszárat a T-cipzárral a cipő levétele nélkül is le tudod venni, vagy levétel nélkül szétnyithatod.  ?  A szárvégek húzózsinórral szűkíthetők.  ?  A combzseben hímzett márkajelzés, hátul két márkajelző címke.  ?  Anyaga 100% polyamid.  ? Kis hibája, hogy az ülepnél a comb belső részén mindkét száron az anyag picit ki van dörzsölődve, ez alig észrevehető, a használatot nemigen befolyásolja.
?  A fotókon a színek árnyalatnyit eltérhetnek.
?  Az első 5 db fotó erről a nadrágról készült, az utolsó 7 db fotó a további termékeimről.  
?  Beleírt méret: 42-44 / UK 16
?  Mért méretek:
- derék: 45 cm (x2)
- csípő: 58 cm (x2)
- Teljes szárhossz (hosszú- s rövidnadrág): 105 / 53 cm
- Súlya: 369 gr
?  Személyesen átvehető, próbálható Budapesten, de kérésre előre utalás után postázom is. Postázás módja megbeszélés kérdése.  ?  Pontos postaköltséget csak csomagolás után tudok mondani.
?  Ha bármi kérdésed van akár az árral, a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, ne tartsd vissza... kérdezz bátran, amiben tudok segítek!
?  Kérlek érdeklődj a termék megléte felől, mert máshol is hirdetem, s nem mindíg tudom rögtön törölni az aukciót miután valaki lecsapott rá.
?  Nézz szét a termékeim között, van még néhány jó dolog főleg outdoor, túra, motoros, lovas kategóriákban... hátha megtetszik valami.

Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2018-07-18 02:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése