2019. augusztus 28., szerda

Epson Workforce Pro WF-3620DWF Nyomtató - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


 
Üdvözöllek az aukción
Mindenkinek szeretnm felhívni a figyelmét hogy megújúltunk. Termékeinket az USA-ból hoztuk be a Toys "R" US játék lánc és a Baby "R" Us babafelszerelési áruház termékeit forgalmazzuk.
A termékek általában csomagolássérültek, ha egyéb hibájuk is van, azt az aukcióban jelzem
Az aukció tárgy egy 
Canon PIXMA MX495 Nyomtató
multifunkcionális gép
Leírás:
Növelje az iroda hatékonyságát ezzel a Wi-Fi kapcsolatot, gyors kétoldalas nyomtatást és mobil nyomtatást biztosító A4-es, négyfunkciós, üzleti célú nyomtatóval. Nyomtasson, szkenneljen, másoljon és faxoljon egyszerűen és pontosan.
Szeretné, hogy üzleti dokumentumai tökéletesen tükrözzék a vállalata professzionális hozzáállását ? A Wi-Fi és Ethernet kompatibilis négyfunkciós nyomtató a hatékonyság növelése érdekében gyors, akár 19 oldal/perc1 üzleti minőségű nyomtatást biztosít, és 250 lapos elöltöltős papírtálcával rendelkezik. A 6, 8 cm-es érintőképernyővel és az intuitív kezelőpanellel a menü használata nagyon könnyű. Ez a többfunkciós nyomtató ideális a hatékonyság növelésére és a nyomtatási költségek csökkentésére, miközben továbbra is olyan kiváló minőségű dokumentumokat készít, amelyekre büszke lehet.
Lényeges jellemzők:
A4-es négyfunkciós: Kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és fax
Nagy nyomtatási sebesség: Üzleti minőségű, 19 lap/perc nyomtatás
Csatlakoztatás: Wi-Fi, Wi-Fi Direct és Ethernet
Elöltöltős papírtálca: 250 lapos kapacitás
Epson Connect: Nyomtatás és beolvasás bárhonnan
Nagy nyomtatási sebesség
Az akár 19 oldal/perc egyoldalas és 9, 2 oldal/perc kétoldalas sebességű üzleti minőségű ISO nyomtatás segítségével növeli a munkahelyek hatékonyságát azzal, hogy csökkenti az időt, amit Önnek vagy kollégáinak a dokumentumokra várva kell tölteniük.
Kiváló minőségű nyomtatás
A WF-3620DWF nyomtatófej-technológiája 600 dpi felbontású, professzionális kinézetű dokumentumokat állít elő, kiváló minőségű nyomtatással, amely segít hatásos első benyomást kelteni.
Kétoldalas nyomtatás, szkennelés és másolás
A kétoldalas nyomtatás, szkennelés és másolás lehetővé teszi, hogy egyszerűen és hatékonyan állítson elő kiváló minőségű dokumentumokat, miközben környezetbarát módon csökkenti a papírfelhasználást. Továbbá, a kétoldalas dokumentumokat könnyebb szállítani vagy az irodában tárolni. Vegye ki a részét a környezetvédelemből azzal, hogy takarékoskodik a papírral, miközben a munka hatékonyságát is növeli, illetve a papírköltségeket a felére csökkenti. A modellhez egy 35 lapos automatikus lapadagoló tartozik.
Tartós tinta
Az Epson DURABrite Ultra tinta költséghatékony és lézer minőségű üzleti dokumentumokat állít elő. A dokumentumok ellenállnak a víznek, nem kenődnek el, még szövegkiemelő használata esetén sem, a tinta gyors száradása pedig ideálissá teszi a professzionális felületű kétoldalas nyomtatáshoz. A 27XXL fekete tintapatronnal a nyomtató körülbelül 2200 oldalt képes kinyomtatni. A 27XL tintapatron körülbelül 1100 oldal kinyomtatására elegendő. Ezek a nagy kapacitású, színenként cserélhető tintapatronok jelentős megtakarítást, a versenytársak lézernyomtatóihoz képest akár 50%-kal alacsonyabb lapköltséget biztosítanak.
PrecisionCore
A PrecisionCore, az Epson legfejlettebb nyomtatófej technológiája a bizonyítéka az Epson minőség és tartósság iránti elkötelezettségének, mindezt olyan sebesség mellett, amely biztosítja az irodai hatékonyság növelését. A professzionális nyomatok elképesztően gyorsan, másodpercenként 40 millió színes képpont nyomtatásával készülnek.
Rugalmas papírkezelés
Az elöltöltős papírtálca mellett a hátsó, különleges papíradagolási útvonal segítségével az üzleti igények kielégítésére alkalmas vastagabb papírok széles választékára is nyomtathat, ilyenek például a borítékok és névjegyek. Ez a további rugalmasság lehetővé teszi, hogy akár egyetlen nyomtatóval is több munkát végezhessen az irodában.
Csalakozzon
A WF-3620DWF megbízható és hatékony munkamódszert biztosít azzal, hogy lehetővé teszi több felhasználónak a nyomtatást, szkennelést és faxolást az irodai hálózaton keresztül Wi-Fi vagy Ethernet segítségével. A további sokoldalúság érdekében a Wi-Fi Direct(TM) szolgáltatás egyszerű nyomtatást tesz lehetővé vezeték nélküli eszközökről, anélkül, hogy csatlakozni kellene egy vezeték nélküli routerhez.
Mobil nyomtatás
Nyomtasson az irodán belülről vagy kívülről az Epson Connect ingyenesen letölthető alkalmazásokkal: Epson iPrint, Email Print, Remote Print Driver és Scan-to-Cloud. Gyorsan és egyszerűen nyomtathat ki fontos irodai dokumentumokat okostelefonról és táblagépről. Ezenkívül a világon bárhonnan nyomtathat úgy, hogy a fájlokat közvetlenül a nyomtatónak küldi el e-mailben, és a beolvasott dokumentumokat eltárolhatja felhőalapú szolgáltatásokban. Ez ledönti a korábbi korlátokat, amelyek miatt csak az irodából lehetett dolgozni, és lehetővé teszi a munkát útközben is. A nyomtató ezen kívül Google Cloud Print- és Apple AirPrint-kompatibilis is.
Szkennelés:
Szkennelés felbontása: 1. 200 dpi x 2. 400 dpi (vízszintes x függőleges)
Kiadvány-formátum: BMP, Szkennelés JPEG-be, Szkennelés TIFF-be, Szkennelés PDF-be, Szkennelés kereshető PDF-be
Szkenner típusa: Konkakt képérzékelő (CIS)
Fax:
Fax típusa: Fekete-fehér és színes faxolás
Faxátviteli sebesség: Akár 33, 6 kbps / kb. 3 mp/oldal
Hibajavítás módja: CCITU/ITU Group3 fax hibajavító móddal
Gyorstárcsázás (max. ): 100 név és szám
Oldalmemória: 180 lap (ITU-T No. 1 chart)
Faxfunkciók: Kedvencek, Faxolás PC-n keresztül, Automatikus újratárcsázás, Gyorstácsázás
 
Nyomtatópatron néllkül
Katalóguskép illusztráció
 Kérlek figyelmesen olvasd el a saját oldalamon leírtakat, ha bármi kérdésed van, szívesen válaszolok
licitálás feltétele az "saját" oldal elolvasása, a vevő a licitjével automatikusan elfogadja az ott írtakat.
Aukciót nem zárok le, ne is kérjétek!
 


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-17 15:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése