2019. augusztus 31., szombat

IFEX AB 6KG habbal oltó tűzoltókészülék (árcsökkentve) - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Kérem olvassa el figyelmesen a termékleírást!
Eladó a képeken látható IFEX 6 kilogramm oltóhabot tartalmazó tűzoltókészülék. Olyan tűzoltókészülékeket árusítok, amelyek vagy valamilyen okból selejtezve lettek (pl.: horpadás a paláston), vagy pedig már betöltötték a 20 éves életkorukat és hivatalosan (cégnél, vagy például kamionon) nem tarthatóak üzemben. Ettől függetlenül a készülékek használhatóak, az előírt nyomás meg van bennük és otthonunk védelmére tökéletesen alkalmasak. Az árakat mindig úgy szabom, hogy gyakorlatilag az új készülékek bolti árának töredéke a megszabott ár.
A képeken látható tűzoltókészülék 1994-es gyártású. Igény esetén akasztót is tudok adni a tűzoltókészülékhez, amelyért plusz összeget nem számolok fel. Amennyiben valamely futárszolgálattal kéri a készüléket, úgy a szállításból eredő meghibásodásért (esetleges sérülés és elmegy belőle a hajtógáz) felelősséget vállalni nem tudok.
A habbal oltó tűzoltókészülékek főképpen a folyadéktüzek oltására igazán hatékonyak (pl.: olajtűz).
Többfajta márkájú, illetve típusú (általában porral és habbal oltó) tűzoltókészülékem szokott lenni, nyugodtan érdeklődjön, mert nem biztos, hogy mind fel van töltve vaterára.
Postai szállítás tekintetében előre utalás utáni postázás a megoldható a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően. Havonta járok olyan helyszínen, ahol található csomagautomata, így akár foxpost is megoldható.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2019-09-21 06:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése