2020. április 25., szombat

Weninger WBA98142035 KONYHAI BEFŐZŐAUTOMATA - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

Tartósítószer-mentesen dunsztol, csírátlanít!
Gyümölcsöt, lekvárt, zöldséget és készételeket rakhat el hosszú időre akár cukor nélkül is!
Tegye Ön is kényelmessé az otthoni befőzéseket!
A Weninger Befőzőautomata rendkívül sokoldalú készülék:
felhasználható gyümölcsök, zöldségfélék, savanyúságok befőzésére, csírátlanítására,
lekvárok, tartósítására
készételek: húsfélék, levesek, sültek, pörköltek tartósítására
melegitalok, például tea, forralt bor készítésére és melegen tartására
minden olyan főzhető benne, ami nem tud leégni, például virsli, kukorica, burgonya, levesek
rostos és szűrt ivólevek készítésére, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből a Weninger Kombi-Set külön kiegészítővel
lekvárfőzésre a Lekvárfőző- melegentartó betét kiegészítővel
Műszaki paraméterek:
hő- és saválló kétrétegű zománcozott acél
hő- és törésálló műanyag tető
űrtartalom: 27 liter
magasság: 49 cm
átmérő: 35 cm
súly: 6 kg
fűtőtest: 1800W / 230V
Made in Germany
A befőzés folyamata mindenki számára gyors és egyszerű:
A megtisztított gyümölcsöt, zöldségfélét nyersen az elmosott üvegekbe rakjuk, tetszés szerint ízesítjük, és hideg vízzel felengedjük, majd a csavaros kupakkal légmentesen lezárjuk. A programtáblázat segítségével csak ki kell választanunk az adott gyümölcs-és zöldségféléhez tartozó hőfokot és időt, a többi már a befőző gép dolga. Teljesen automatikusan elvégzi a dunsztolást, csírátlanítást, jelentős időt és fáradságot megtakarítva, tartósítószer nélkül.
Az eltarthatóság titka pedig nem más, mint a megfelelő ideig megfelelő egyenletes hőfok biztosítása, amit a tűzhelyünkön nem tudunk megvalósítani.
A készülékhez hagyományos csavaros kupakkal ellátott különböző méretű befőttes üvegek bármelyikét használhatjuk, és a régi megszokott receptjeinktől sem kell megválni.
Lehetőség van a cukor mellőzésére is, így cukorbetegek és fogyókúrázók számára is a legjobb megoldás a nyári ízek és vitaminok megőrzésére.
Előnyei a hagyományos befőzéssel szemben
Gyors és kényelmes, jelentős időt megtakarítva az előkészületek után akár egy óra elteltével a kész befőtteket, zöldségféléket és savanyúságokat tehetjük a kamrapolcra.
Nem kell szárazdunszt, a bebugyolált üvegeket sem kell napokig kerülgetnünk.
Az egészségünkre ártalmas tartósítószerek nélkül végezhetjük a tartósítást, megtartva így a gyümölcsök és zöldségek eredeti finom ízét és vitamintartalmát. A tartósítószer csípős mellékíze bizonyára senkinek nem fog majd hiányozni.
Nap érlelte gyümölcsöket tehetünk el, nem fog szétfőni és megpuhulni a hőkezelés során. Ne válasszunk félig éretlen vitaminban még szegény fajtákat.
Mivel érett gyümölcsök kerülnek az üvegekbe, amelyek édesebbek, zamatosabbak, kevesebb cukrot kell majd használnunk az ízesítésükhöz.
Cukor nélkül és édesítőszerrel is elkészíthetjük a házi finomságokat, így cukorbetegek és fogyókúrázok is fogyaszthatják.
A gyümölcsök nem barnulnak be, ha egyszerűen hámozáskor víz alá helyezzük őket. Nem kell kénezni és citromsavazni, amely nem csak kellemetlen ízű, de allergiát is okozhat.
Egyszerre akár 18 üveggel is elkészíthető, így rendkívül gazdaságos.
Nem kell hűvös helyen tárolni a befőzőautomatával készített befőtteket és savanyúságokat. A konyhánk tisztaságát könnyedén megőrizhetjük, nem lesz gőzős ragacsos a befőzés befejeztével. A befőzéssel ismerkedők számára is biztos a siker, csak az elismeréseket kell begyűjteni a családunktól és a barátnőinktől.
Míg a befőzőautomata dolgozik helyettünk és végzi a dunsztolást, nekünk csak pihenni kell!
Ha Ön úgy gondolja, hogy ezen előnyök közül, bármelyik is megkönnyítené munkáját és hozzájárulna Ön és családja egészségének megőrzéséhez, akkor válassza a Weninger konyhai Befőzőautomatát!
Made in Germany


Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-26 09:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése