2020. május 25., hétfő

Activision Call of Duty Black Ops 4 (PC) Játékprogram - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

 Eljött az ideje, hogy visszatérj a Call of Duty világába és részese légy életed legnagyobb és legveszélyesebb kalandjának a Call of Duty Black Ops 4-ben! Az elképesztő népszerűségnek örvendő sorozat a megszokott online játékmódok mellett ezúttal belekóstol a battle royale világába is.  
Készülj fel az online játékok forradalmára a Call of Duty: Black Ops 4 segítségével, mely az elképesztő népszerűségnek örvendő FPS széria legújabb felvonásaként egy igazán váratlan húzással lepi meg a gamereket. Történetesen ugyanis a Black Ops saga legfrissebb felvonása a COD történetében először teljesen elhagyja az egyszemélyes kampányt, így a fejlesztők még több időt tudnak fektetni a milliók által megkedvelt multiplayer harcokra.
 
A második világháború közegéből ismét a modern hadviselés felé elmozduló Black Ops 4 ennek ellenére is teljes élményt nyújt és a játék multiplayer karaktereire fókuszáló single küldetéseinek segítségével továbbra is próbára teheted a tudásod egyedül. Az online többjátékos mód természetesen ezzel párhuzamosan teljes megújuláson esik át és a közkedvelt csapat alapú vagy free for all összecsapások mellett két másik izgalmas játékmódot is kipróbálhatsz. Ezek egyike, a közkedvelt zombi mód melyet már jól ismerhetsz a korábbi epizódokból, a vadonatúj Blackout azonban egy eddig ismertelen élményt hoz el a COD világába.  
 
Ezek a battle royale alapokra építkező roppant intenzív összecsapások a PUBG és Fortnite nevével fémjelzett kihívásokat hoznak a játék világába, mely még színesebbé és izgalmasabbá teszi a Call of Duty: Black Ops IIII sosem alvó csatatereit.   .
Személyes átvétel: XXI. kerületben!!!

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2020-05-25 18:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése