2022. február 7., hétfő

LEGO Disney Princess 43178 - Hamupipőke ünnepe a kastélyban - ÚJ, bontatlan készlet! - Jelenlegi ára: 10 490 Ft


Új, eredeti LEGO készlet, gyűjteményből.  Bontatlan készlet, a doboza szép állapotú.
A postázás külön kartondobozban történik, tehát a készlet doboza nem fog sérülni.
Ismertető:
Ez a kisgyermekeknek szánt szórakoztató játék megtanítja az óvodásoknak a LEGO kockákkal való építést. A készlet kezdőkockákat tartalmaz, melyek megkönnyítik az építést, emellett a részletes útmutató segítségével még az újonc építők is önállóan össze tudják rakni a modelleket, ami megnöveli az önbizalmukat.
Töltsd le a közelítő és forgó funkcióval ellátott,  ingyenes LEGO Life Instructions PLUS interaktív építési alkalmazást, hogy még több mókában legyen részed! Az imádni való szereplők és kiegészítők mesés játékélményt nyújtanak.
A játékkészlet tartalmaz egy Disney Hercegnő Hamupipőke minifigurát, valamint Lucifer, Bruno és egy egér LEGO Disney állatfiguráit, melyekkel a gyermekek azonnal belevághatnak a játékba. Az aranyos játékindítók, többek között az állatok papírcsákói, arra inspirálják a gyermekek képzeletét, hogy megalkossák saját, mókával és kalanddal teli világukat.
Elemek száma:
168 db
Figurák száma:
1 fő:  Hamupipőke
Ajánlott korosztály:
4+ év
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Személyes átvételre Veszprémben van lehetőség,  más esetben a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt található információk az irányadóak.
Több termék vásárlása esetén a postaköltségen sokat lehet spórolni!; )


Jelenlegi ára: 10 490 Ft
Az aukció vége: 2022-02-08 01:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése