2022. február 9., szerda

Tartózkodó érzelem (2007-BBC) (Jane Austen) - Jelenlegi ára: 490 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez!
Jane Austen regénye alapján!
Hang (borító alapján): magyar, angol
Felirat (borító alapján):  magyar, angol
Tartózkodó érzelem (BBC)
(Persuasion)
Rendező:  Adrian Shergold
Szereplők:  Sally Hawkins, Rupert Penry-Jones, Alice Krige, Anthony Head
Leírás:
Nyolc éve már, hogy Anne Elliot környezetének nyomására elhagyta vőlegényét, amikor Frederick Wentworth újra felbukkan az életében. Hamarosan hirtelen elkapott szempillantások, zavarbaejtő, feszült, várakozással teli pillanatok szemtanúi lehetünk. Vajon felgyúlhat-e még a régi érzelem? Képes lesz-e a már 29 éves Anne ismét magához vonzani a valaha egy hibás döntéssel eltaszított férfit? S hogyan érez az összetört szívű férfi, aki nemcsak ugyanolyan jóképű, mint annak idején, hanem immár kellő vagyonnal is rendelkezik, s akit a környék bájos fiatal lányai egytől egyig meg akarnak hódítani.
Jane Austen Meggyőző érvek címen is megjelent regényének filmváltozatában a modern lélekrajz eszközeivel remekül ábrázolja az érzelmek hullámzását remény és kétségbeesés közt.
Extrák: -
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra!

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2022-02-10 02:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése