2022. október 11., kedd

Hot Pot ügyességi társasjáték - Jelenlegi ára: 7 340 Ft

A Hot Pot ügyességi társasjáték leírása: Próbáld meg kivenni a megfelelő ételt a tálból. Húzz egy kártyát, nézd meg a rajta szereplő alapanyagokat és indulhat a játék. Egy kiszámíthatatlan és pörgős ügyességi játék, amelyben az dönt, hogy milyen gyorsan tudod kiszedni a hozzávalókat. Egyszerűnek tűnik? Gondold át újra! Csak a csipeszt vagy az evőpálcikát és fürge kezedet használhatod!
A doboz tartalma:
- 4 csipesz a legfiatalabb játékosoknak
- Bambusz evőpálcikák
- Tészta
- 1 tál
- 56 feladat 28 kártyán
- 40 étel
Koroszály: 5+
A játék menete: Helyezd a tálat egy kemény felületre, például az asztalra vagy a padlóra; tedd bele a tésztát és az ételeket, majd alaposan keverd össze az egészet. Ügyességi szintedtől függően vedd kézbe az evőpálcikát vagy a csipeszt. A kártyákat helyezd a tál mellé a könnyebb vagy a nehezebb feladattal felfelé. Keverd meg a kártyákat, és terítsd ki őket a tál körül úgy, hogy ne lehessen látni a teljesítendő feladatokat.
A játék célja: Gyűjts össze 5 feladatkártyát.
A legéhesebb játékos kezdi meg a játékot egy feladatkártya felfordításával. Amint elhangzik a HOT POT kiáltás, minden játékos elkezdi kiszedni a kártyán látható hozzávalókat, és igyekeznek azokat maguk elé helyezni. Mindenki egyszerre játszik. Csak evőpálcikát vagy csipeszt használjatok. Aki elsőként gyűjti össze a szükséges hozzávalókat, hangos csámcsogással jelzi, hogy teljesítette a feladatot. Ha a játékos által kivett hozzávalók megegyeznek a kártyán szereplőkkel, akkor a játékos megtartja a kártyát, és maga elé helyezi.
Tartalom: - 4 csipesz a legfiatalabb játékosoknak
- Bambusz evőpálcikák
- Tészta
- 1 tál
- 56 feladat 28 kártyán
- 40 étel

Jelenlegi ára: 7 340 Ft
Az aukció vége: 2022-10-12 05:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése