2022. október 15., szombat

Vezérlő modul szabályozó relé akkumulátor töltés napelem fotovoltaikus szél lakókocsi akkumulátor 12 - Jelenlegi ára: 4

Ez a modul figyeli az akkumulátor töltöttségi szintjét 6V – 60V tartományban (lehet 6V; 12V; 24V; 36V; 48V; 60V vagy bármely más érték 6-60V tartományban), és biztosítja az automatikus töltést, amikor az akkumulátor feszültsége eléri a minimális feszültséget. Amikor az akkumulátor fel van töltve (eléri a beállított maximális feszültséget), a modul leállítja a töltési folyamatot, és felügyeleti üzemmódba lép.
A riasztórendszerek, nyaralók, lakókocsik és más elemekhez igazítva, hogy mindig feltöltve legyenek, elkerülve a túlterhelést. Terhelésszabályozóként is használható fotovoltaikus napelemekhez, szélturbinákhoz stb.
Bármilyen 6-60 V-os akkumulátor töltésére használható (Li-Ion Li-Polymer Lithium-Fe Ni-Cd Ni-MH Lead-Acid, stb. ). A tápfeszültség akár 60V is lehet.
Jellemzők:
Bemeneti feszültség: DC 6 – 60VKijelző pontosság: 0, 1VPontos vezérlés: 0, 1VKimeneti típus: közvetlen kimenetFeszültség tűrés: + 0, 1VAlkalmas: 6 – 60 V -os akkumulátorhozMéret: 81 * 54 * 18 mm
 
A napelemes vezérlő fotovoltaikus alkalmazásokhoz, koordinálja a napelemeket az akkumulátorok hatékony feltöltéséhez, és nagyon fontos része a fotovoltaikus rendszernek.
Ez különbözik a többi napelemes szabályozótól, és az egész napelemes fotovoltaikus rendszert hatékonyan és maximális biztonságban teszi lehetővé. Támogatja a 30A maximális áramot, és a panelek maximális teljesítménye nem haladhatja meg a 360 W -ot a 12 V -os rendszerben és a 720 W -ot a 24 V -os rendszerben.
PARAMÉTEREK: – névleges üzemi áram: 30 A– névleges üzemi feszültség: 12V / 24V– fotovoltaikus panel feszültsége: 60 V– töltési feszültség: manuálisan állíthatja be a kívánt feszültséget (6V és 60V között)– töltheti az akkumulátorokat: PbAcid, AGM, gél… – töltési mód: PWM– LCD képernyő– egyszerre tölthető és kisüthető, mindig tartsa az akkumulátort normál működési paraméterekben– a telepítés egyszerű, és nem igényel ismereteket az elektromos területen vagy speciális szerszámokat
 
HASZNÁLATI MÓD: – A töltés megkezdéséhez szükséges feszültség beállítása: Nyomja meg a bal gombot (START) 3 másodpercig, majd használja a 2 gombot az érték csökkentéséhez / növeléséhez. – A töltés leállításához szükséges feszültség beállítása: Nyomja meg a jobb gombot (STOP) 3 másodpercig, majd használja a 2 gombot az érték csökkentéséhez / növeléséhez. – A visszaállításhoz tartsa lenyomva mindkét gombot, amíg meg nem jelenik a 888 felirat a képernyőn
ÓVATOS: – először csatlakoztassa az elemeket, majd csatlakoztassa a fotovoltaikus panelt, majd a fogyasztókat, tiszteletben tartva a polaritást– a rövidzárlat elkerülése érdekében védje a vezérlőt vízzel, nedvességgel és rovarokkal való érintkezéstől– védje a vezérlőt bármilyen hőforrástól– a vezérlő csatlakoztatása előtt ellenőrizze a napelem és az akkumulátor feszültségét– győződjön meg arról, hogy a napelem negatív és pozitív pólusa és az akkumulátor közötti csatlakozások helyesen vannak -e csatlakoztatva– győződjön meg arról, hogy a kábel átmérője megfelel az aktuális követelményeknek. Ne használjon vékonyabb, nagyobb ellenállású kábelt, mert magas hőmérsékletet eredményez– a rendszer elemeit szilárdan és helyesen kell felszerelni, és a csatlakozások érintkezési felületeinek tisztának kell lenniük, rozsdanyomok nélkül.
 
 

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2022-10-16 01:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése